Hrana

U planinarskom domu Krivi do gostima se pruža raznolika ponuda hrane koja odražava tradicionalnu kuhinju i koristi domaće planinske namirnice. Možete uživati u obrocima pripremljenim po tradicionalnim receptima od domaćih proizvoda. Na raspolaganju vam je mogućnost da se hranite u organizaciji doma, gdje će vam biti posluženi autentični obroci kao što su domaći sir, kajmak, domaći hljeb, planinski krompir, kačamak, cicvara, domaće pite, jagnjetina i razne vrste sušenog mesa.

Uz to, uz dogovor sa upravom, imate mogućnost da donesete svoju hranu i koristite opremljenu kuhinju u domu za pripremu obroka prema vlastitom ukusu. Takođe, ispred doma je dozvoljeno roštiljanje, što vam omogućava da uživate u mirisima i ukusima svježe pripremljenih obroka na otvorenom.

Dodatno, u okolini doma postoje katunska domaćinstva gdje gosti mogu kupiti domaće proizvode poput sira i kajmaka. Ova domaćinstva pružaju mogućnost da upotpunite svoju ishranu autentičnim lokalnim proizvodima.

Takođe, gosti imaju opciju da se hrane u nekim katunskim domaćinstvima, gdje mogu platiti domaćinima za pruženu uslugu. Ovo je sjajna prilika da doživite lokalnu kulturu, probate autentična tradicionalna jela pripremljena s ljubavlju i gostoljubivošću domaćina.

Ukratko, planinarski dom Krivi do nudi raznolikost hrane. Gosti mogu birati između ishrane u organizaciji doma koja se temelji na tradicionalnim receptima i domaćim planinskim namirnicama, donošenja vlastite hrane, roštiljanja ispred doma, kupovine hrane u katunskim domaćinstvima ili isprobavanja lokalnih specijaliteta u nekim katunskim domaćinstvima. Bilo koji izbor da napravite, moći ćete uživati u autentičnom ukusu Bjelasice i bogatstvu domaće planinske kuhinje.

Rezervišite smještaj

Katun Krivi Do, Bjelasica (Crna Gora)
+382 51 243113
+382 51 243113
Fill out this field
Molimo vas da unesete ispravnu email adresu.
Fill out this field

Mapa