Staze

Naša destinacija nudi raznolike staze koje su pažljivo razvijene kroz naš projekat (preko 100km staza). Svaka staza je detaljno markirana kako bi vam pružila jedinstveno iskustvo u prirodi.

Ljeti možete uživati u našim stazama za biciklizam i planinarenje. Bilo da ste iskusni biciklista ili strastveni planinar, naše staze će vam omogućiti da istražite prekrasne pejzaže i uživate u svježem zraku. Ukoliko želite doživjeti nešto posebno, preporučujemo vam tematsku stazu “Katunski put – Neispricana Bjelasica”. Ova staza će vas provesti kroz neotkrivene dijelove Bjelasice, otkrivajući vam nevjerojatne priče i legende.
Zimi, naša destinacija nudi i staze za turno skijanje i hodanje na krpljama. Možete uživati u zimskoj čaroliji i predivnim pejzažima dok se upuštate u ove aktivnosti. Naša zimska ponuda omogućuje vam da se povežete s prirodom na potpuno nov način.

Uživajte u istraživanju naših staza i otkrijte ljepotu koju naša destinacija pruža. Bez obzira na godišnje doba, tu je nešto za svakoga.

Rezervišite smještaj

Katun Krivi Do, Bjelasica (Crna Gora)
+382 51 243113
+382 51 243113
Fill out this field
Molimo vas da unesete ispravnu email adresu.
Fill out this field

Mapa