Jahanje konja

Jahanje konja na Bjelasici pruža nevjerojatnu priliku da istražite ljepotu planine na jedinstven način. U blizini planinarskog doma Krivi do nalaze se katunska domaćinstva koja posjeduju konje i nude uslugu jahanja. Na vaš zahtjev, naš planinarski dom može organizirati ovu aktivnost za vas.

Dok jašete kroz prekrasne predjele Bjelasice, uživaćete u panoramskim pogledima, zelenim pašnjacima i šumskim stazama. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni jahač, stručni vodiči će vam pružiti podršku i sigurnost tokom ove avanture.

Jahanje konja na Bjelasici je jedinstveno iskustvo koje vam omogućava da se povežete s prirodom i istražite skrivene kutke ovog predivnog planinskog područja. Osjetit ćete snagu i ljepotu ovih životinja dok vas vode kroz netaknutu prirodu.

Ako ste zainteresirani za jahanje konja na Bjelasici, slobodno se obratite našem planinarskom domu. Naša ekipa će vam pružiti sve potrebne informacije o katunskim domaćinstvima koja nude ovu uslugu i pomoći vam da organizirate nezaboravno iskustvo jahanja konja na ovom prekrasnom planinskom području.

Pripremite se za avanturu života dok istražujete Bjelasicu na konju. Doživite snagu i eleganciju ovih prekrasnih životinja dok vas vode kroz netaknutu prirodu i otkrijte sve čari ovog planinskog bisera.

Rezervišite smještaj

Katun Krivi Do, Bjelasica (Crna Gora)
+382 51 243113
+382 51 243113
Fill out this field
Molimo vas da unesete ispravnu email adresu.
Fill out this field

Mapa