Smještaj

Uz smještajne kapacitete, planinarski dom Krivi do također nudi i dodatne pogodnosti za goste. U skladu s planinskim ambijentom, dom pruža mogućnost da se iskusite život u planinskim uslovima i da se u potpunosti prilagodite visokim nadmorskim visinama.

U blizini doma nalaze se brojne aktivnosti koje će upotpuniti vaš boravak na Bjelasici. Možete istražiti obližnje biciklističke i hiking staze, otkriti prirodne ljepote okoline i uživati u predivnom pejzažu koji planina nudi. Također, za ljubitelje zimskih sportova, dom se nalazi u neposrednoj blizini skijališta s raznolikim stazama za skijanje.

Planinarski dom također može organizovati jahanje konja na Bjelasici. U saradnji s katunskim domaćinstvima koja posjeduju konje, možete doživjeti čaroliju jahanja i istražiti prekrasne predjele Bjelasice na konju. Ova aktivnost pruža nezaboravno iskustvo u prirodi.

Uz sve navedeno, dom vam omogućava fleksibilnost u ishrani. Možete koristiti domaću kuhinju da sami pripremate obroke prema svom ukusu, ili se odlučiti za ishranu koju dom organizuje i uživati u tradicionalnoj planinskoj hrani spravljenoj od domaćih sastojaka.

U cjelini, planinarski dom Krivi do je idealno mjesto za sve ljubitelje prirode i planinarenja. Sa svojim udobnim smještajem, planinskim ambijentom i raznovrsnim aktivnostima u okolini, pruža vam sve što je potrebno za nezaboravno iskustvo na Bjelasici.

Rezervišite smještaj

Katun Krivi Do, Bjelasica (Crna Gora)
+382 51 243113
+382 51 243113
Fill out this field
Molimo vas da unesete ispravnu email adresu.
Fill out this field

Mapa