Sobe

Naš planinarski dom nudi udoban smještaj za posjetioce sa kapacitetom od ukupno 28 mjesta za spavanje. Za one koji preferiraju privatnost, imamo 6 kreveta smještenih u zasebnim kućicama, sa po dva kreveta u svakoj kućici.

U samom glavnom objektu doma, imamo dodatnih 24 mjesta za spavanje. Ove sobe su raspoređene na sljedeći način: 3 sobe imaju po dva kreveta, dok 4 sobe imaju po dva kreveta i dodatno po dva dušeka na spratu.

Naši smještajni prostori osmišljeni su kako bi vam pružili ugodan i opuštajući boravak tokom vašeg planinarenja. Bez obzira na to trebate li mir i privatnost ili preferirate društveniju atmosferu u glavnom objektu, naš planinarski dom ima sve što vam je potrebno za ugodan odmor.

Takođe, naš dom nudi i druge pogodnosti kao što su zajednički prostor za druženje, opremljena kuhinja, dnevni boravak, te vanjski prostor s predivnim pogledom na planine. Osoblje doma uvijek je spremno pomoći i pružiti informacije o okolnim planinama i stazama.

Pridružite nam se i provedite nezaboravno vrijeme u našem planinarskom domu. Veselimo se vašem dolasku i jamčimo vam ugodan boravak u prekrasnom planinskom okruženju.

Rezervišite smještaj

Katun Krivi Do, Bjelasica (Crna Gora)
+382 51 243113
+382 51 243113
Fill out this field
Molimo vas da unesete ispravnu email adresu.
Fill out this field

Mapa