Zimske aktivnosti

Bjelasica je predivno planinsko područje u Crnoj Gori koje nudi izvrsne mogućnosti za skijanje i hodanje na krpljama. Ove aktivnosti privlače mnoge posjetioce tokom zimske sezone.

Skijanje na Bjelasici je omiljena aktivnost među ljubiteljima zimskih sportova. Skijališta poput Kolašin 1450 i Kolašin 1600 pružaju različite staze za skijaše svih nivoa iskustva. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni skijaš, možete pronaći staze koje odgovaraju vašim vještinama i preferencama. Bjelasica nudi raznovrsne terene, od strmih padina za adrenalinske avanturiste do blažih staza pogodnih za učenje i opušteno skijanje. Uživaćete u predivnim pogledima na okolne planine i prirodu dok klizite niz staze.

Hodanje na krpljama, takođe poznato kao planinarenje na snijegu, postaje sve popularnije na Bjelasici. Hodanje na krpljama vam omogućava istraživanje netaknute prirode i uživanje u zimskom okruženju. Bjelasica nudi razne staze i puteve koji su pogodni za hodanje na krpljama, pružajući vam priliku da istražite zasniježene šumske predjele, prostrane livade i planinske vrhove. Hodanje na krpljama je sjajan način da otkrijete skrivene kutke Bjelasice i doživite mir i tišinu prirode.

Bez obzira da li se odlučite za skijanje ili hodanje na krpljama na Bjelasici, uvijek je važno da pratite sigurnosne mjere i uputstva. Preporučuje se da budete opremljeni odgovarajućom opremom, uključujući skijašku ili planinarsku odjeću, kacigu, naočare za sunce i prvu pomoć. Takođe je važno pratiti vremenske uslove i provjeriti stanje staza prije nego što počnete sa aktivnostima na otvorenom.

Bjelasica je zaista predivno mjesto koje pruža uživanje u zimskim aktivnostima i nezaboravno iskustvo u prirodi.

Više na kolasin1450.com

Rezervišite smještaj

Katun Krivi Do, Bjelasica (Crna Gora)
+382 51 243113
+382 51 243113
Fill out this field
Molimo vas da unesete ispravnu email adresu.
Fill out this field

Mapa