Planinarski dom Krivi Do

Planinarski dom Krivi do je turistički objekat koji svojim smještajnim kapacitetima pruža izvanredan boravak u tradicionalnom planinarskom stilu. Nalazi se u predivnom katunu Krivi do, smještenom na planini Bjelasica. Ovaj dom je idealan izbor kako za ljubitelje ljetneg turizma, tako i za one koji preferiraju zimske aktivnosti.

Krivi do se ističe svojim izuzetnim položajem na mnoštvu biciklističkih i planinarskih staza, a neke od njih su i markirane. Ove staze pružaju mogućnost istraživanja prekrasnih pejzaža Bjelasice te omogućavaju uživanje u prirodi na najbolji mogući način. Uz to, u neposrednoj blizini Krivog dola nalazi se veliki broj tradicionalnih katuna koji otkrivaju bogatstvo lokalne kulture i običaja.

Ono što Krivi do čini posebno atraktivnim je njegova pogodnost za zimske aktivnosti. Naime, u neposrednoj blizini nalaze se dva skijališta sa mnogo staza, što ga čini savršenim odabirom za zimski odmor. Bez obzira na to jeste li strastveni skijaš ili jednostavno želite uživati u snježnim čarolijama, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za nezaboravne trenutke.

Krivi do također nudi odlične mogućnosti za hodanje na krpljama, a neke staze su posebno markirane za zimske uslove. Ova zona pruža nevjerojatne prilike za istraživanje prirode u zimskom okruženju, omogućavajući vam da uživate u tišini i ljepoti snijega.

U blizini Krivog dola nalazi se i planina Komovi, koja dodatno upotpunjuje vaše planinarsko iskustvo. Ova impozantna planina nudi brojne mogućnosti za istraživanje i pruža vam nevjerojatne panoramske poglede koje ćete dugo pamtiti.

Posjeta planinarskom domu Krivi do na Bjelasici pruža vam jedinstvenu priliku za nezaboravan odmor u prirodi. Ovdje možete pobjeći od užurbanosti svakodnevnog života i opustiti se u autentičnom ambijentu planinarskog doma. Bilo da dolazite sami, sa porodicom ili sa prijateljima, Krivi do će vas dočekati toplinom i gostoljubivošću, pružajući vam neograničene mogućnosti za avanture i istraživanje.

Rezervišite smještaj

Katun Krivi Do, Bjelasica (Crna Gora)
+382 51 243113
+382 51 243113
Fill out this field
Molimo vas da unesete ispravnu email adresu.
Fill out this field

Mapa